Levyarvostelu Iggy Azalea - The New Classic

                                                    Iggy Azalea -  The New Classic
Australialaisen Iggy Azalean debyyttialbumi kantaa nimeä The New Classic. Levyllä, jolta on julkaistu neljä sinkkua (Work, Bounce, Change Your Life ja Fancy), vierailevat T.I., Rita Ora, Charli XCX, Watch the Duck ja Mavado. Tuottajina hääräävät suurimmilta osin The Invisible Men ja The Arcade.

+ Sinkkujen pohjalta mä en oo aikasemmin osannu päättää, että onko Iggyn ääni oikeesti rasittava vai vaan persoonallinen. Nyt näin koko levyn mitalta kuunneltuna kallistun jälkimmäisen kannalle, mutta en syytä, jos kallistutte kapean rajan toiselle puolen. Tän naisen karismaa kukaan ei voi kuitenkaan kieltää!
+ Mä saan tästä levystä semmoset tosi vahvat girl power- vibat. Tän pystys melkein jopa laittamaan samaan kastiin Beyoncen kanssa, joten ei voi olla ihan huonoo.
+ Tasaisen vahva albumi ilman notkahduksia ja täynnä korvamatoja. Jos jotain niin kyllä The New Classic on tarttuva ja mukaansatempaava.
+ 51 minuuttia ja 15 biisiä: ihanaa, että yhä tehdään lyhyitä biisejä ja pitkiä albumeja myös popin saralla. Tuo hymyn huulille tässä hektisessä (musiikki-)maailmassa.

- Jotenkin genreseikkailuna hämmentävä tapaus. Odotin hiphoppia. Sainkin dance-poppia sekoitettuna EDM:n... Jos lapiolla kaivaa, kyllä sen hopinkin sieltä jostain saa kaivettua.


9-/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti