Levyarvostelu : Pharrell Williams - Girl

                                                             Pharrell Williams - Girl
Viime vuosien aikana joka paikassa viilettäneen ja vierailleen Pharrellin toinen albumi Girl julkaistiin kaheksan vuotta debyyttialbumin jälkeen. Miehen itsensä tuottamalla albumilla on huikea vierailijoiden kaarti: mm. Justin Timberlake, Miley Cyrus, Alicia Keys, JoJo, Kelly Osbourne, Daft Punk sekä itse leffamusiikin jumala: Hans Zimmer. Suomen virallisen listan seiska sijalle asti yltäneeltä levyltä on julkaistu kaksi sinkkua: Happy ja Marilyn Monroe.
 
+ Ensinnäkin levyn aihe: naiset ja heidän voimansa. Blurred Linesin ja Get Luckyn jälkeen aika yllättävä veto. Eli joo lyriikoille lankesin.
+ Mä en kuuntele paljoo tällasta funk-soul menoa, mutta Pharrell muhun on uponnu jo kauan (ulkonäöllä ei ole mitään tekemistä asian kanssa...). Kertoo jotain hänen musansa laadusta mielestäni se, että tämä levy saa genreä muuten kuuntelemattomankin syttymään.
+ Girl:ssä on viehättävä vanha soundi. Tuntuu kuin albumi olisi peräisin aivan toiselta vuosikymmeneltä.
+ Levy esittelee erinomaisesti Pharrellin osaamista ja luovuutta sekä artistina että tuottajana. Uskoisin, että musakriitikot ja palkintogaalojen tuomaristo tykkää.
 
- Ehkä vähän turhan tasainen albumi. Pientä säröä saisi mukana olla, että pitkässä juoksussa ei levy muutu tylsäksi. Melkein kaikki biisit kun ovat valmista radiokamaa: jotenkin jo vaivaavan kliinistä.
- Kaipaan Pharrellin groovaavaa hip hoppia. Sellaista ei tälle albumille eksynyt mukaan lainkaan.
 

8,5/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti