Levyarvostelu : Skrillex - Recess

                                                                    Skrillex - Recess
Kalifornialaisen dj-tuottaja Skrillexin ensimmäinen täyspitkä albumi kantaa nimeä Recess. Alien Ride -sovelluksen kautta alun perin ilman ennakkovaroitusta julkaistulla levyllä on huima pino vierailijoita: Diplo, Kill the Noise, Alvin Risk, Ragga Twins... Singlenä albumilta on julkaistu Try it out ja Recess -biisit. Suomen virallisella albumilistalla Recess on tällä hetkellä sijalla 33.
 
+ Ensinnäkin se fakta, että levy tuli täytenä yllätyksenä vaan yksi ilta ilmoille.
+ Oon miettiny hyvän tovin, että onko tää tyylin muutos aika selkeästikin pois sieltä brostepistä nyt hyvä vai huono, mutta Skrillexin ja Diplon Jack U Ultra-setin jälkeen (käykää kuuntelemassa!! Koko viikonlopun paras. Ja muistakaa tulla valaistuneena takaisin kiittämään minua elämänne hienoimmasta edm-kokemuksesta :D) on pakko todeta, että hyvä tää on.
+ Yhteentoista biisiin on ympätty aika monta uutta kokeilua, joten rohkeudesta uudistua huimat plussat. Hienoa nähä, että mies pyrkii eteenpäin. Heti jää miettimään, että mitehän tän jälkeen: paluu entiseen vai vielä jotain aivan muuta?
+ Vierailijoita on paljon, mutta mukana on omia lemppareita ja yhteistyö kuulostaa hy-väl-tä.
+ Kolmella adjektiivilla kuvailtuna: yllätyksellinen ja erilainen, mutta kuitenkin ehjä albumi.
 
- Hieman on mielessä pyöriny, että tästä ois saattanu muodostua pettymys ilman yllätysjulkaisua. Jos olisin ehtiny useamman kuukauden venata nimenomaan Skrillex-albumia ja tällanen platta ois tullu ulos... Onhan tää aikasempaan verrattuna kuitenkin paljon yksinkertasempaa ja taatusti jotain, mitä varmaan kukaan ei osannut odottaa.
- Tuo jo aikaisemminkin mainittu vierailevien dj:n ja muiden artistien määrä ehkä hukuttaa Sonnyn omaa tekemistä ja juttua alleen.
 

9-/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti