Nyt kolisee levyn arvostelu

                                                             Eri esittäjiä - Nyt kolisee

J. Karjalaisen Et ole yksin albumiin pohjautuva Nyt kolisee, joka on muuten anagrammi alkuperäisestä nimestä, on suomalaisten rap-artistien ja hip hop-tuottajien tekemä kokoelma-albumi. Mukana on niin Palefacea, Junoa, Solosta ja Kosolaa, Timo Pieni Huijausta, Heikki Kuulaa, Asaa, Pyhimystä, Stepaa ja Area kuin montaa montaa muutakin. Sinkkuina albumin biiseistä on julkaistu Miljoona vuotta ja Nykyään näin. Albumi käväisi Suomen virallisen listan ykkössijalla ja majailee tällä hetkellä 21.
 
+ Ensinnäkin jo ideana ja konseptina aivan loistava tällainen, että suurelle joukolle räppäreitä annetaan käyttöön legendaarisen J. Karjalaisen biisejä ja täysin vapaat kädet niiden muokkaamisen suhteen.
+ Siis onhan tää nyt kova! Ei oikeastaan yhtään heikompaa biisiä joukossa. Tasavahva ja yllättävänkin hyvin kasassa pysyvä albumi ottaen huomioon, että mukana on niin reggaeta, välimerellisiä salsa-vivahteita kuin 100 rosenttista hoppia.
+ Seuraava plussa ja syvä kumarrus biiteille. Mr. Burns:n sanoin "Excellent..."
+ Kaikista parasta Nyt kolisee:a on kuitenkin se, ettei se ole kokoelma covereita tai remixejä vaan kaikki 13 biisiä ovat aivan uusia versioita alkuperäisistä: tuottajasta ja artisteista riippuen enemmän tai vähemmän J.:tä samplaten. Lisää tällasta!!
+ Aivan loistava kesäalbumi tunnelmaltaan...
 
- ... minkä takia sinällään harmi, et tää tuli näin aikasin vuotta ulos: ehin kuluttaa kaikki nää kovimmat kesästyget puhki jo ennen lomalle pääsyä.
- Tällä albumilla ei oikein ole mitään syvällisempää sanottavaa. Ei ainakaan, et se sieltä päälimäiseksi esiin nousisi.
- Tän tyyppisiltä levyiltä tympii aina niin paljon valita viittä suosikkia, kun ne pitää vetää suurin piirtein arpapelillä, että saa vain viis rajattua.
 

9,5/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti