Vanhojenpäivän meikkivinkit 2015

                                   Vanhojenpäivän meikkivinkit
Maybelline Super Stay Better Skin, 010 Ivory:
Uus suosikkimeikkivoide. Kaksi kuukautta ollut nyt käytössä ja en tiiä onko näin oikeesti tapahtunu vai onko nää vaan mun omia oletuksia, mutta minusta tuntuu ja näyttää kuin tämä meikkivoide olisi oikeasti vaikuttanut ihoni kuntoon. Tulee ulos putelista pelottavan oranssina ja lievästi metalliselta haisevana, mutta levityksen jälkeen sulautuu ihoon täydellisesti eikä haisekaan enää. Medium-tason peittävyys ja pysyvyys. Kerrostamalla sekä pohjustusaineen ja puuterin avulla saa aikaan todella peittävän ja kestävän meikin koko pitkäksi päiväksi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
 
Rimmel Hide the Blemish Concealer, 001 Ivory:
Täysin perus peitepuikko. Helposti levittyvä, keskitason peittävyys, kerrostaminen onnistui ihan ok, ei kuivata. Pakkaus hieman tylsä ja luotaantyöntävä. Ei mitään kovin mieleenpainuvaa tai erilaista, mutta hinta-laatu suhteeltaan tutustumisen arvoinen tuote.
Make Up Store Lipstick Dust:
Uus suosikkinudepuna hands down. Ehkä hieman kallis, mutta sävyltään ja pysyvyydeltään mielestäni täysin hintansa arvoinen. Liian monella kerroksella alkaa käyttäytyä vähän hassusti, muodostaa kuivia rajoja huuliin, mutta jos uskaltaa vain luottaa ohuisiin kerroksiin, jotka todellakin myös pysyvät, saa mielestäni aivan täydelliset nudehuulet. Tuoksu ehkä hieman nääh, mutta sheer-punana ei myöskään kuivata.
 
Loreal Paris Color Riche, 842 Sequin Explosion:
Minkä tahansa väriset kynnet hetkessä bilekuntoon taikova päällyslakka on kynsissä todella, todella tiukasti kiinni. Käytössä hyvä ominaisuus, kynsilakkoja poistaessa huono. Itse rakastuin efektiin ja varsinkin, kun sain tämän jollain muutaman euron alennushinnalla, oli tämä mielestäni täydellinen ja kaivattu lisä kynsilakkakokoelmaani.
Gosh Smokey Eyes Palette, 02 Brown:
Jo joululahjana saadun paletin ruskeat sävyt hipovat täydellisyyttä. Pigmenttiä löytyy ja häivyttyvät kauniisti. Pidän myös pakkauksesta paljon: kaunis, käteen sopiva ja napakka, mutta kuitenkin helposti avattava.
 
Make Up Store Eyedust, Blurry:
Ensinnäkin, älkää irrottako sitä turhalta vaikuttavaa välikantta pakkauksesta nimim. omani leviää tällä hetkellä joka ilmansuuntaan. Kallis saatavan tuotteen määrään verraten, vaikka onkin melko riittoisa. Hyvin pigmentoitu ja todella pysyvä: ei varissut lainkaan poskille koko pitkän Wanhojen päivän aikana. Pakkauksesta en tosiaan pidä, vaikka se kauniilta ulospäin näyttääkin.
 
Maybelline Eyestudio Mono, 850 Smoky Black:
Paras musta luomiväri, minkä mä olen koskaan omistanut, vaikka sävyn intensiivisyys jättikin vielä toivomisen varaa. Helposti levittyvä ja häivyttyvä. Väriä saa paljon kohtuulliseen hintaan. Ei varise, mutta hävisi silti päivän mittaan johonkin. Pakkaus joskus hankala avata. Mukana tuleva pikkusuti oli oikein perushyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti